Här en mall till undersidor

parallax background
Villa Lillegård är den före detta prästgården i Junsele. Den uppfördes på 1920-talet och fungerade som prästbostad fram till 1990-talet. På 1990-talet byggdes huset om och uthyrningslägenheten, nedre hallen och pastorsexpeditionen tillkom. Huset har sedan dess använts som bland annat fritidshus, permanentboende, loppis och musikcafé.

Sedan i juli 2017 ägs Villa Lillegård av Elaine Callicoat och Mattias Danielsson som nu driver Din Egen Resa och Vintage by Callicoat här. Mattias härstammar från bygden. För honom har huset en alldeles särskild betydelse då hans mormor har arbetat som kökspiga i här och hans mormorsföräldrar i gamla dagar levererade mjölken till prästgården.

Ett nytt kapitel i Vår Egen Resa

Elaine och Mattias har spenderat sina somrar i Junsele sedan 2006. Prästgården har varit ett frekvent besöksmål då loppis bedrivits här och Elaine har varit kär i huset sedan hon såg det första gången. Sommaren 2016 fick Elaine en ingivelse och berättade om sin kärlek till huset för dåvarande ägarna Gunilla och Jörgen Wahlnemo. Det ledde till att Elaine, Mattias och två barn ett år senare lämnade vår etablerade tillvaro i Knivsta utanför Uppsala för att leva och verka i Villa Lillegård i Junsele och ett nytt kapitel i Vår Egen Resa inleddes därmed. Vi vill dela med oss av detta fantastiska hus och bjuda in dig till att uppleva Din Egen Resa i Villa Lillegård.