parallax background

Kurs i hållbara behandlingsresultat

Neurobalansterapi förkortas NBT och är ett verktyg som ger dig möjlighet att på djupet hjälpa andra (och dig själv) att bli av med grundorsakerna till en mängd fysiska och känslomässiga spänningar och besvär.

NBT handlar om att hitta grundorsaker till obalanser och besvär i kroppen och att eliminera dessa, så att kroppen får tillbaka så mycket som möjligt av sin naturliga balans.

Dessa grundorsaker kan vara fysiska, såsom felbelastningar och skador, men även känslomässiga, som stress och traumer av olika slag. Allt vi är med om sätter sig i kroppen som obalanser eller blockeringar och tanken med NBT är att vi eliminerar dessa grundläggande orsaker så att vi är i mer balans och harmoni, både fysiskt och psykiskt.

Kursen i hållbara behandlingsresultat är totalt fem dagar uppdelade på tre dagars teoretisk och praktisk undervisning, samt en dag vid senare tillfälle för uppföljning och en dag för examen. Mellan kursen och examensdagen ska eleven ha gjort minst 35 elevbehandlingar.

Pris: 15.000 kr plus moms för hela kursen, varav 1000 kr betalas i anmälningsavgift, vilken ej är återbetalningsbar. Efter godkänd examen diplomeras eleven till NBT-terapeut.

Aktuella kurstillfällen:

5-7 mars 2021 och hålls på Villa Lillegård i Junsele.
19-21 mars 2021 och hålls på Pärlarö gård utanför Härnösand. Information om boende: www.parlaro.se
30 april - 2 maj 2021 och hålls på Pärlarö gård utanför Härnösand. Information om boende: www.parlaro.se
11-13 juni 2021 och hålls på Villa Lillegård i Junsele.

Kursledare är Elaine Callicoat, som gudar kroppaterpeuter till hållbara behandlingsresultat. Elaine är NBT-lärare, kroppsterapeut, medium, healer och coach.

Frågor och anmälan görs till Elaine Callicoat via mejl: elaine@dinegenresa.se eller telefon 0766-44 84 13

Varmt välkommen till en kurs som kan komma att förändra såväl ditt som andras liv till mer välbefinnande och ökad fysisk och psykisk hälsa!

Deltagare berättar:

”Läraren är en god ambassadör” 
"Elaine är en fantastisk lärare. Ödmjuk, inkännande, förklarar bra, kommer inte med några pekpinnar utan försöker förklara på ett konstruktivt och inspirerande sätt. Uppmuntrande och positiv. Har en stor vilja att lära ut och vilja sprida detta. En god ambassadör." /Erika, 43 år

”Fick med mig två väskor med kunskap” 
"Bäst med kursen var bemötandet, tydligheten och materialet! Det känns som att jag kom hem med två resväskor fulla med kunskap!" /Audronija, 44 år

”Imponerande” 
"Läraren är glad, varm, lättsam, lugn, respektfull, ödmjuk och tålmodig. Imponerande kunskap och undervisningsstil. Jag rekommenderar ABSOLUT denna kurs!" /Monica, 60 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.