parallax background

Kurs i neurobalansterapi

Neurobalansterapi förkortas NBT och är ett verktyg som ger dig möjlighet att på djupet hjälpa andra (och dig själv) att bli av med grundorsakerna till en mängd fysiska och känslomässiga spänningar och besvär.

NBT handlar om att hitta grundorsaker till obalanser och besvär i kroppen och att eliminera dessa, så att kroppen får tillbaka så mycket som möjligt av sin naturliga balans.

Dessa grundorsaker kan vara fysiska, såsom felbelastningar och skador, men även känslomässiga, som stress och traumer av olika slag. Allt vi är med om sätter sig i kroppen som obalanser eller blockeringar och tanken med NBT är att vi eliminerar dessa grundläggande orsaker så att vi är i mer balans och harmoni, både fysiskt och psykiskt.

Kursen i neurobalansterapi är totalt fyra dagar uppdelade på tre dagars teoretisk och praktisk undervisning, samt en dag vid senare tillfälle för praktisk och teoretisk examen. Mellan kursen och examensdagen ska eleven ha gjort minst 30 elevbehandlingar.

Pris: 15.000 kr plus moms för hela kursen, varav 1000 kr betalas i anmälningsavgift, vilken ej är återbetalningsbar. Efter godkänd examen diplomeras eleven till NBT-terapeut.

Nästa kurstillfälle: 22-24 januari 2021 och hålls på Pärlarö gård strax utanför Härnösand. Vandrarhem finns på kursgården och kostnaden för boende tillkommer för övernattande kursdeltagare.

Kursledare är Elaine Callicoat, som är NBT-lärare och kroppsterapeut, coach, healer, ledar- och grupputvecklare samt yinyogalärare.

Frågor och anmälan görs till Elaine Callicoat via mejl: elaine@dinegenresa.se eller telefon 0766-44 84 13

Varmt välkommen till en kurs som kan komma att förändra såväl ditt som andras liv till mer välbefinnande och ökad fysisk och psykisk hälsa!

Deltagare berättar:

”Läraren är en god ambassadör” 
"Elaine är en fantastisk lärare. Ödmjuk, inkännande, förklarar bra, kommer inte med några pekpinnar utan försöker förklara på ett konstruktivt och inspirerande sätt. Uppmuntrande och positiv. Har en stor vilja att lära ut och vilja sprida detta. En god ambassadör." /Erika, 43 år

”Många pusselbitar föll på plats” 
"Känner mig väldigt nöjd, glad och tacksam. Många pusselbitar har fallit på plats och jag tror verkligen på denna form av behandling. Det känns aktuellt med en behandlingsform som fokuserar på hela kroppen, själen och sinnet. " / Erika, 43 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *