parallax background

Din Egen Tidsresa

Är du en nostalgiker som är tokig i en viss era? Känner du någon som fyller år eller ska gifta sig som är galen i 40-, 50-, 60-, 70- eller 80-talet?

Missa inte möjligheten att göra en tidsresa med vännerna där ni får uppleva ett helt koncept med ett specifikt årtionde som tema – med kläder, styling och musik. Varför inte anordna en möhippa eller överraskningsresa med 1950-talstema eller en födelsedagsfest med groovy 1970-talsfeeling?

Vintage by Callicoat håller till i Villa Lillegård och har en stor samling äkta vintageplagg, skor och accessoarer från 1910-talet fram till 1980-talet. Många av plaggen och accessoarerna är till salu, men det går självklart bra att låna under vistelsen. Vad är en tidsresa utan bilder? Vi erbjuder även (lättare) styling av hår och make-up så att ni kan ta dina egna stylade bilder.

Villa Lillegård är belägen i den ångermanländska byn Junsele och är utrustad med två stora salar, ljudanläggning, kök, övernattningsrum, punschveranda, dusch, toalett och bagarstuga. Maten är ekologisk och närproducerad i så stor utsträckning som möjligt. Här kan du njuta av en brasa och en god bok i biblioteket, en promenad i omgivande skogar med bärplockning eller en kopp kaffe och givande samtal i vår ljuvliga glasveranda. Det bjuds möjlighet att vi bakar vår egen pizza och lagar måltider tillsammans.

I priset ingår:

  • Lån av kläder och accessoarer
  • En natt i dubbelrum antingen i Villa Lillegård eller i närliggande Bed and Breakfast
  • Frukost, lunch middag och fika
  • Fri tillgång till frukt, te, kaffe och vatten
  • Tillgång till bagarstuga med möjlighet att baka eget bröd som du tar med hem

I priset ingår inte resa till och från Junsele. Vi hjälper gärna till att samordna er resa, men kostnaden tillkommer.

Pris lördagar och söndagar: 1 900 kr/ pers
Pris vardagar: 1 400 kr/ pers

Anmälan och villkor:

Anmälan via mail till Elaine Callicoat, elaine@dinegenresa.se tel: 0766-44 84 13 När du fått din anmälan bekräftad betalar du anmälningsavgiften som är 400 sek. Resterande summa betalas senast 20 dagar innan avresa. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid förhinder eller avbokning.

Vegetarian eller matallergier? Ange det vid anmälan.

SKICKA INTRESSEANMÄLAN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.