parallax background

Din Egen Retreatresa

Påskretreat med Din Egen Resa och Pärlarö gård

Inled påsken med underbara dagar för och med dig själv – yoga och återhämtning på Pärlarö gård 31 mars – 2 april

Återhämtning i harmonisk miljö

Välkommen till några dagar fyllda av yoga, återhämtning och vila i harmonisk, lugn och tillåtande miljö på Pärlarö gård strax utanför Härnösand. Här blir du mött som den du är. Inte som din yrkesroll, inte som förälder, inte som familjemedlem eller ens som vän. Här är du bara du.

Här får du tid

Tid att hinna tänka. Tid att hinna känna. Tid för reflektion. Tid att stilla sinnet. Tillsammans gör vi yoga, meditation, andningsövningar, äter frukost, lunch och middag. Utöver detta finns gott om tid för dig själv som du väljer vad du vill fylla den med. Promenader, läsa en god bok, samtala eller bara ligga på sängen – du gör det du behöver just nu.

Du behöver inte vara en van yogautövare för att njuta av helgen. Du erbjuds både yinyoga och dynamisk yoga vilka båda är anpassade för såväl den ovana yogautövaren som till dig som har mer erfarenhet av yoga. Att uppnå ideal eller att prestera är inget vi ägnar oss åt här. Det enda vi strävar efter är att inte sträva och efter att inte prestera. Vi möter oss själva precis där vi är och ger oss själva det vi behöver just nu.

Yinyoga och dynamisk yoga

Yinyoga kan du göra oavsett kroppstyp eller yogavana. Vi vilar oss i form och ger kroppen möjlighet att sakta vänja sig vid de välgörande yogapositionerna. Ledorden är långsamhet, tålamod, acceptans och att vara snäll mot dig själv. Yinyoga är som balsam för kropp, sinne och själ.

Den dynamiska yogan är mer fysisk och under dessa pass kommer du att bli guidad in i positionerna vilket ger dig en upplevelse av hur välgörande yogan kan vara för just dig. Är du ny för yoga kan detta vara det som får dig att se nyttan med yoga. Är du van yogi får du kanske en eller flera aha-upplevelser som tar din yogapraktik till en ny nivå.

Vi som guidar dig genom dagarna

Mia Svensson driver Pärlarö gård och är yogainstruktör och livscoach. Mia har arbetat med människor med psykisk ohälsa i tio års tid, vilket har gett henne insikter och erfarenheter att möta varje individ där den befinner sig just nu – utan dömande eller värderingar.

Elaine Callicoat är yinyogalärare, neurobalansterapeut, healer, massör och medial vägledare. Elaine driver Din Egen Resa och har mångårig erfarenhet av att arbeta med människors välmående och hon ser dig för den du är – inte det du visar upp för andra eller de roller du har.

Ytorna tillåter att vi håller avstånd enligt restriktionerna.

På lediga stunder kan du njuta av en brasa och en god bok, en promenad i omgivande skogar med bärplockning eller en stilla kopp kaffe och givande samtal. Det bjuds möjlighet att vi bakar vår egen pizza och lagar måltider tillsammans.

Pris:

3400 SEK

I priset ingår:

Yogat
Meditaion
Andningsövningar
Frukost, lunch middag och fika
Fri tillgång till frukt, te, kaffe och vatten

I priset ingår inte resa till och från Pärlarö gård. Vi hjälper gärna till att samordna er resa, men kostnaden tillkommer.

Datum:

31 mars - 2 april 2021

Boende:

Du erbjuds boende på Pärlarö gårds vandrarhem. Kostnad för boende tillkommer Information om rumsalternativ och priser hittar du på www.parlaro.se

Anmälan och villkor:

Maximalt antal deltagare är åtta personer, först till kvarn.

Anmälan via mail till Elaine Callicoat, elaine@dinegenresa.se tel: 0766-44 84 13

Avgiften betalas via faktura senast 20 dagar innan avresa.

Vegetarian eller matallergier? Ange det vid anmälan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.