parallax background

Din Egen Retreatresa

Vad behöver Du mest just nu?

Många av oss längtar efter mer tid och mindre smärta. På Din Egen Resa får Du precis det. Tid för välbefinnande och balans. Tid för Dig själv, för Din egen skull. På Din Egen Resa.

Grunden för Din Egen Retreat-Resa är kombinationen av neurobalansbehandlingar och dagliga yogapass. Neurobalansbehandlingarna ger dig stabilitet och balans på ett helt enastående sätt vilket skapar förutsättningar för dig att få en helt ny och mer givande upplevelse av yogan.

När du får en neurobalansbehandling försätts din kropp i en naturlig balans. Det är mycket vanligt att tillexempel benlängdsskillnader och bäckenrotationer elimineras. Detta skapar förutsättningar för att få ut mycket mer av din yogaupplevelse än innan en behandling.

Många upplever en djup avslappning och kommer i en klarare sinnesstämning efter en neurobalansbehandling. Att göra yoga i det tillståndet kan ge en fantastisk upplevelse både fysiskt och mentalt.

Resefakta

Retreatet pågår antingen från fredag eftermiddag till söndag eftermiddag eller onsdag eftermiddag till fredag eftermiddag. Vi lagar och äter frukost, lunch och middag tillsammans. Tid finns för egen reflektion såväl som samvaro med övriga deltagare och anordnare.

Ingen erfarenhet av varken yoga eller neurobalansterapi krävs. Vi anpassar yogapassen efter deltagarnas förutsättningar. Vistelsen och alla yogapass är helt befriade från prestationskrav. Utmaningen är istället att prestera mindre än det Du egentligen klarar av!

Villa Lillegård är belägen i den ångermanländska byn Junsele och är utrustad med behandlingsrum, yogasal, matrum, punschveranda, kök, övernattningsrum, dusch, toalett och bagarstuga. Maten är ekologisk och närproducerad i så stor utsträckning som möjligt.

På lediga stunder kan du njuta av en brasa och en god bok, en promenad i omgivande skogar med bärplockning eller en stilla kopp kaffe och givande samtal. Det bjuds möjlighet att vi bakar vår egen pizza och lagar måltider tillsammans.

I priset ingår:

Kursavgift
Två neurobalansbehandlingar
Minst två yoga och/eller meditationspass
Två nätter i dubbelrum
Frukost, lunch middag och fika
Fri tillgång till frukt, te, kaffe och vatten

I priset ingår inte resa till och från Junsele. Vi hjälper gärna till att samordna er resa, men kostnaden tillkommer.

Pris fredag till söndag: 3 900 kr/pers
Pris onsdag till fredag: 3 500 kr/pers

Retreattillfällen 2020:

12-14 februari, 11-12 mars, 22-24 april, 13-15 maj, 9-11 september, 21-23 oktober, 18-20 november, 2-4 december. Har du önskemål om andra datum så tveka inte att kontakta oss så får vi se vad vi kan göra för att ni ska få komma när det fungerar för er.

Anmälan och villkor:

Anmälan via mail till Elaine Callicoat, elaine@dinegenresa.se tel: 0766-44 84 13 När du fått din anmälan bekräftad betalar du anmälningsavgiften som är 700 sek. Resterande summa betalas senast 20 dagar innan avresa. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid förhinder eller avbokning.

Vegetarian eller matallergier? Ange det vid anmälan.

Deltagare berättar:

”Jag fick mitt livs bästa yogaupplevelse” 
"Under min första Art Neurobehandling kände jag inte något speciellt mer än att jag var aktiv under hela behandlingen, det var inte endast den avkopplande massage jag hade sett fram emot. När jag vaknade dagen efter kändes det som att jag fått influensan, jag mådde illa, frös och hade huvudvärk. När jag hade fått i mig lite mat så var det dags för ett yogapass. Där hade jag mitt livs bästa yogaupplevelse! Kroppsupplevelsen var helt annorlunda än tidigare. Jag blev medveten om min kropp på ett helt nytt sätt och kroppen var stabil. Ryggraden var fixerad och balanserad på ett helt naturligt sätt och resten av kroppen kunde bara slappna av. Det hade jag aldrig varit med om tidigare! /Mimmi 40 år

"Alltså, jag vet inte om jag har ord som kan beskriva behandlingarna. För mig var det som att jag äntligen hittade en behandlingsform som funkade på just min kropp. Du var pedagogisk och det kändes inte stressigt. Jag har inte haft huvudvärk en endaste dag efter jag var hos dig och jag hade haft ont i huvudet nästa varje dag hela hösten. TACK! Du hjälpte mig att släppa, du hjälpte mig att öppna mig mer och du hjälpte mig att hitta hem. Jag är dig evigt tacksam!" /Katarina, 34 år

"Jag har fått med mig mer värdefullt än jag kan sätta ord på. Under veckan som gått är det tydligt att mycket av det försvar jag jobbar med att bli av med har minskat. Jag skrattar mer, med magen! Behandlingarna och miljön under helgen är tydligt ett bra komplement till min samtalsbehandling. Nästa retreat vill jag gärna haka på!" /Anna, 42 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *