En obeskrivlig känsla

Morgonsolens strålar når ända in i själen

Nu har vi bott tre månader i Junsele. Det känns som att vi alltid varit här, samtidigt som jag varje dag förundras över tillvaron här.

Det lugn och den harmoni som råder i livet här borde alla få känna hela tiden. Jag har svårt att föreställa mig att det någonsin har varit på något annat sätt. Samtidigt gör jag hela tiden jämförelsen med hur det var förut. Jag gör saker som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag har börjat sjunga gospel. Jag stressar nästan aldrig. Jag njuter av en vild natur. Jag tar mig tid att känna efter.

Det låter storslaget, men det känns som att jag är riktigt hemma. Den känslan har jag också när det gäller behandlingarna jag utför.
Jag är så in i själen tacksam för att jag får möjligheten att arbeta med Art Neuro. Värmen och glädjen som finns i mötet med de jag behandlar är helt fantastisk. Den känslan är omöjlig att sätta ord på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.