parallax background

Din Egen Resa – Art Neuroyoga

Vad behöver Du mest just nu? Många av oss längtar efter mer tid och mindre smärta. På Din Egen Resa får Du precis det. Tid för välbefinnande och balans. Tid för Dig själv, för Din egen skull. På Din Egen Resa.

Grunden för Art Neuroyga är kombinationen av Art Neurobehandlingar och dagliga yogapass. Art Neurobehandlingarna ger dig stabilitet och balans på ett helt enastående sätt vilket skapar förutsättningar för dig att få en helt ny och mer givande upplevelse av yogan.

När du får en Art Neurobehandling försätts din kropp i en naturlig balans. Det är mycket vanligt att tillexempel benlängdsskillnader och bäckenrotationer elimineras. Detta skapar förutsättningar för att få ut mycket mer av din yogaupplevelse än innan en behandling.

Många upplever en djup avslappning och kommer i en klarare sinnesstämning efter en Art Neurobehandling. Att göra yoga i det tillståndet kan ge en fantastisk upplevelse både fysiskt och mentalt.

Resefakta

Retreatet pågår antingen från fredag eftermiddag till söndag eftermiddag eller tisdag eftermiddag till torsdag eftermiddag. Vi äter frukost, lunch och middag tillsammans. Tid finns för egen reflektion såväl som samvaro med övriga deltagare och anordnare.
Ingen erfarenhet av varken yoga eller Art Neuro krävs. Vi anpassar yogapassen efter deltagarnas förutsättningar. Vistelsen och alla yogapass är helt befriade från prestationskrav. Utmaningen är istället att prestera mindre än det Du egentligen klarar av!

Villa Lillegård är belägen i den ångermanländska byn Junsele och är utrustad med behandlingsrum, yogasal, matrum, punschveranda, kök, övernattningsrum, dusch, toalett och bagarstuga. Maten är ekologisk och närproducerad i så stor utsträckning som möjligt.
På lediga stunder kan du njuta av en brasa och en god bok i biblioteket, en promenad i omgivande skogar med bärplockning eller en stilla kopp kaffe och givande samtal i vår ljuvliga glasveranda. Det bjuds möjlighet att vi bakar vår egen pizza och lagar måltider tillsammans.

I priset ingår:

  • Kursavgift Art Neuroyoga
  • Två Art Neurobehandlingar
  • Upp till fyra yoga och/eller meditationspass
  • Två nätter i dubbelrum antingen i Villa Lillegård eller i närliggande Bed and Breakfast
  • Frukost, lunch middag och fika
  • Fri tillgång till frukt, te, kaffe och vatten
  • Tillgång till bagarstuga med möjlighet att baka eget bröd som du tar med hem

I priset ingår inte resa till och från Junsele. Vi hjälper gärna till att samordna er resa, men kostnaden tillkommer.

Pris fredag till söndag: 3 900 kr/pers

Pris tisdag till torsdag: 2 900 kr/pers

Anmälan och villkor:

Anmälan via mail till Elaine Callicoat, elaine@dinegenresa.se tel: 0766-44 84 13 När du fått din anmälan bekräftad betalar du anmälningsavgiften som är 700 sek. Resterande summa betalas senast 20 dagar innan avresa. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid förhinder eller avbokning.

Vegetarian eller matallergier? Ange det vid anmälan.

Deltagare berättar:

”Jag fick mitt livs bästa yogaupplevelse”

Under min första Art Neurobehandling kände jag inte något speciellt mer än att jag var aktiv under hela behandlingen, det var inte endast den avkopplande massage jag hade sett fram emot. När jag vaknade dagen efter kändes det som att jag fått influensan, jag mådde illa, frös och hade huvudvärk. När jag hade fått i mig lite mat så var det dags för ett yogapass. Där hade jag mitt livs bästa yogaupplevelse! Kroppsupplevelsen var helt annorlunda än tidigare. Jag blev medveten om min kropp på ett helt nytt sätt och kroppen var stabil. Ryggraden var fixerad och balanserad på ett helt naturligt sätt och resten av kroppen kunde bara slappna av. Det hade jag aldrig varit med om tidigare! /Mimmi 40 år

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *