parallax background

Bygg ditt team på Din Egen Resa

Åk härifrån med en färdig handlingsplan för avdelningens utveckling och ett gäng medarbetare med visioner!

Genom att genomföra en Columbi får ni svar på de frågor ni inte visste att ni borde ställa. Columbi är baserad på forskning som gör att undersökningen är lätt och rolig att svara på, men ger på samma gång ett väldigt stort analysvärde.
Svara på frågorna hemma och genomför er workshop på Villa Lillegård! Att gå igenom sina svar och vara på annan ort är ofta nyttigt. Ni fastnar inte lika lätt i gamla mönster och roller i en ny miljö. Varför inte kombinera er workshop med en teamstärkande aktivitet i Junsele?

Columbi är en trestegsraket:

 1. Undersökning: Undersökningen är lätt och rolig att svara på och tar bara ca 10 minuter
 2. Rapport: Undersöknigen ger massor med information som ger ett högt analysvärde
 3. Återkoppling: För att öka engagemanget deltar medarbetarna i en workshop där resultatet arbetas igenom. När workshopen är avslutad har vi en färdig åtgärdslista att utgå från.

Metoden innebär att man bara behöver svara på en fråga, svaren ges sedan i fritext tillsammans med en värdering. Resultatet ger i och med det en klar bild av vad som verkligen är viktigt för den som svarar. På så sätt ger Columbi dig svar på frågorna du inte visste att du borde ställa!

Columbi är en modern undersökning som:

 • Visar era styrkor och svagheter
 • Bygger på forskning om hur man ökar engagemanget hos gruppen
 • Är lätt och roligt att svara på, samtidigt som det ger ett stort analysvärde
 • Hjälper er att vässa teamet
 • Är webbaserat, innovativt och prisvärt

Columbi undersöker stress, utbrändhet och understimulans
Genom Columbis smarta undersökning får medarbetarna på ett enkelt sätt värdera hur de ser på krav, förmåga och belastning kopplat till sitt arbete.

Är det klart och tydligt vilken roll man har på jobbet?
Att ha en klar och tydlig bild över de krav som ställs på sig i sitt arbete är otroligt viktigt för att må bra och kunna göra ett bra jobb. På många arbetsplatser har inte arbetstagaren och arbetsgivaren samma syn på vad rollen faktiskt innefattar? Tydlighet lägger grund för ett framgångsrikt arbete.

Hur uppfattar medarbetarna på de krav som ställs på dem?
Medarbetarna får själva tycka till om de krav som ställs på dem är för höga eller kanske inte tillräckligt höga? För höga krav kan leda till utbrändhet, för låga krav kan leda till understimulans.

Hur upplever medarbetarna sin egen förmåga?
Efter att ha värderat kraven, höga eller låga, får medarbetarna sen uppskatta sin egen förmåga. Om kraven som ställs på medarbetaren uppfattas som höga bör även den egna förmågan uppfattas som hög. Om medarbetarna istället inte tror så högt om sin egna förmåga finns problem som kompetensbrist, otillräcklighet eller känsla av att inte hinna med.För höga krav och otillräcklig egen förmåga= Risk för utbrändhet, kan leda till sjukskrivning och slarvigt utfört arbete. För låga krav och högt värderad egen förmåga = understimulans och tristess, risk för att medarbetaren slutar och söker nya uppdrag.

När rapporten levererats och analyserats genomförs resan till Villa Lillegård och workshopen.
Villa Lillegård är belägen i den ångermanländska byn Junsele och är utrustad med två stora salar, ljudanläggning, kök, övernattningsrum, punschveranda, dusch, toaletter och bagarstuga. Maten är ekologisk och närproducerad i så stor utsträckning som möjligt.

Välkommen att bygga ditt stabila och sammansvetsade team från grunden på Din Egen Resa!
Pris: 45 000 kr + 1 500 kr per deltagare
Moms tillkommer

I priset ingår:

 • En Columbiundersökning inklusive rapport
 • Två workshops varav en uppföljande 6 – 12 månader efter första tillfället
 • En natt i dubbelrum antingen i Villa Lillegård eller i närliggande Bed and Breakfast
 • Frukost, lunch middag och fika
 • Fri tillgång till frukt och vatten

I priset ingår inte resa till och från Junsele. Vi hjälper gärna till att samordna er resa, men kostnaden tillkommer.

Anmälan och villkor:

Anmälan via mail till Elaine Callicoat, elaine@dinegenresa.se tel: 0766-44 84 13. Vegetarian eller matallergier? Ange det vid anmälan.

 

SKICKA INTRESSEANMÄLAN

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *